Nieuws Sardinie

tips sardinie cagliari

Hoofdstad van Sardinie: Cagliari

Nieuwsgierig naar de hoofdstad van Sardinie; Cagliari? Deze veelzijdige stad heeft veel te bieden; van gezellige straatjes vol met barretjes tot drukke winkelstraten. Maar ook fijne stranden, lekker eten en veel cultuur…….

Zuid Sardinie - Sud Sardegna

Een bezoek aan het zuiden van Sardinie mag zeker niet ontbreken. Als je naar dit tropische eiland vertrekt voor een korte of lange vakantie, dan brengt Zuid Sardinie je de mooiste uitzichten, fijne stranden en natuurlijk…….

De kleine havenstad Palau

De niet al te grote havenstad Palau geeft je mooie stranden en een smaakvolle Sardijnse keuken. Maar wist je dat je vanaf deze havenstad ook eenvoudig een boottocht kunt maken naar de La Maddalena Archipel…….

Het weer in Sardinie

Wil jij weten hoe het weer in Sardinie is en goed voorbereid op reis naar dit Italiaanse eiland gaan? We hebben alles voor je op een rijtje gezet en geven je de beste reistijd voor je vakantie. Zo weet jij welke…….

Met de auto naar Sardinie

“Kun je met de auto naar Sardinie?” Dit is een vraag die wij vaak gesteld krijgen. Vandaar ook dat we graag dit artikel met je delen, zodat we met veel mensen dit antwoord kunnen delen. Jaarlijks zijn er veel Nederlanders die……

Tips voor een bezoek aan Alghero

Alghero is een stadje aan de noordwestkust van het Italiaanse eiland Sardinie. Ook wel klein Barcelona genoemd, vanwege de vele Spaanse invloeden die je in deze stad terug ziet. Gelukkig proef je hier ook de…….

Ferry Sardinie boeken? Wacht niet te lang.

Ben je van plan om naar het Italiaanse eiland Sardinie te gaan? Wacht dan niet te lang met een ferry Sardinie te reserveren! Dit prachtige eiland, vol met mooie stranden en goede restaurants ligt niet aan het vaste land……..

Zuid Sardinie - Sud Sardegna

Een bezoek aan het zuiden van Sardinie mag zeker niet ontbreken. Als je naar dit tropische eiland vertrekt voor een korte of lange vakantie, dan brengt Zuid Sardinie je de mooiste uitzichten, fijne stranden en natuurlijk lekkere visgerechten.

Sardinië voor beginners

Ben je op zoek naar dé perfecte vakantiebestemming in Europa? Dan zit je op het Italiaanse eiland Sardinië helemaal goed! We nemen je mee in ons blog over Sardinië voor beginners. Met alle tips over hagelwitte stranden, de gezelligste stadjes, cultuur en lekker eten.

Bosa Sardinie

Op het prachtige Italiaanse eiland Sardinie vindt je het pittoreske stadje Bosa. In de provincie Oristano, aan de Westkust van het eiland. Bosa Sardinie is een druk bezochte bestemming onder de toeristen. Met name door de vele historische bezienswaardigheden die je er …

Veerboot Sardinie: wat is de beste route?

Sardinie is bijna het grootste eiland van de Middellandse Zee, op Sicilië na. Het ligt slechts twaalf kilometer ten zuiden van Corsica. Ben jij van plan om naar dit prachtige eiland op vakantie te gaan? Check dan onze tips voor de veerboot Sardinie!

Mooiste plekken Sardinie: 5 spots

Ben je van plan om binnenkort naar Sardinie op vakantie te gaan? Dan wil je natuurlijk de mooiste plekken Sardinie niet overslaan. We hebben daarom een compact lijstje voor je samengesteld, zodat jij alle hoogtepunten van dit prachtige Italiaanse eiland kan meemaken! 

Scroll naar boven